Hero Kompetens söker studie- och yrkesvägledare i Stockholm

Är du intresserad av att bli en viktig länk för våra nya svenskar på deras olika vägar mot arbete och integration? Tycker du det är utmanande och spännande att arbeta med nya arbetssätt och metoder i en organisation med ett starkt fokus på arbete eller studier till arbete. Sök då till tjänsten som studie- och yrkesvägledare på Hero Kompetens i Stockholm

Om tjänsten

Hero Kompetens expanderar i Sverige och vi etablerar oss med nya kontor på flera platser i landet. Nu är det dags för Kista/Skärholmen, där vi bland annat erbjuder våra deltagare tjänsten Stöd och Matchning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Rollen som studie- och yrkesvägledare innebär bl a att du ska ge studie- och yrkesvägledning, karriärvägledning och information om olika utbildnings- och yrkesvägar till våra olika deltagare. Du kommer arbeta i en flexibel organisation där studie- och yrkesvägledning har en viktig roll. Du kommer få möjligheten att utveckla och påverka verksamheten med stor möjlighet till att strukturera och planera ditt eget arbete.

Vi söker dig som

Är examinerad studie- och yrkesvägledare, som gärna arbetar med och för våra nya svenskars väg till studier eller arbete. Har en social förmåga och ett gott bemötande.

Du är prestigelös och har ett motiverande och coachande förhållningssätt. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ett tredje språk är meriterande (ej krav) ex arabiska, dari, pashto, tigrinja, somaliska. Att du har körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Vi har inga krav på yrkeserfarenhet utan går på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är trygg och nyfiken på andra människor. Människor känner förtroende för dig. Du tycker att arbetsmarknadsinsatser är viktiga och du vill kombinera ditt engagemang med affärsmässighet. Du trivs i förändring och ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Du är duktig på att bygga relationer och nätverka. Du kommer arbeta i en expansiv och föränderlig organisation där du förväntas växa med organisationen och med våra uppdrag. Vi vill arbeta med branschens mest engagerade och motiverade medarbetare.

Om anställningen

Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten innebär pendlande inom Storstockholm.

Hero Sverige är medlem i arbetsgivarorganisationen Almega och har kollektivavtal med Unionen.

Ansökan och kontakt

Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Maila CV och personligt brev till jobb@herokompetens.se. Märk till ansökan med ‘SYV Stockholm’. Välkommen med din ansökan!

Om Hero Kompetens

Hero Sverige arbetar med etablering av nyanlända genom boende, tolktjänster och kompetensförmedling. Vårt mål är att möjliggöra en ny framtid för de som kommer som nyanlända till Sverige genom att bättre tillvarata kompetens och kunna bidra till snabbare en etablering i Sverige.Vi har funnits i Norge i 30 år och etablerade oss här i Sverige för två år sen för att professionalisera och göra mottagandet av nyanlända mer medmänskligt.

Hero Kompetens skräddarsyr program för att utbilda och coacha utrikesfödda att vara anställningsredo och hjälper företag att på ett enkelt, kvalitetssäkert och innovativt sätt rekrytera mångfald.


Dela: